ME, YHDESSÄ JA ERIKSEEN

Edi: Liikuntaa ja luontoa rakastava kokki, joka on toiminut myös hitsaajana, löysi kutsumuksensa ruoan parista. Kokemusta hän on haalinut laadukkaista tamperelaisista ravintoloista sekä Ruotsin laivalta aina Ranskaan asti.

Heidi: Autoista sekä luonnosta innostuneelle ilopillerille on aina ollut selvää, että hän haluaa työskennellä ruoanlaiton parissa. Kokemusta hän on kartuttanut kiireisistä Pohjois-Suomen talvisesongeista sitäkin kiireisempiin kesiin Naantaliin auringossa. Väliin mahtui myös opettavainen vuosi Lontoossa Michelin-tähdellä palkitussa ravintolassa.

Tampereella tiemme kohtasivat ja yhteinen matka alkoi.

MATKA JATKUU…

Yhdessäolon myötä samansuuntaiset ajatukset ja haaveet saivat tuulta purjeisiinsa. Kesällä 2020 senhetkiset suunnitelmat menivät uusiksi ja saimme raivokkaan boostin potkaista pitkäaikaiset haaveet ja suunitelmat käyntiin. Näin syntyi Iron Pig Food Companü Oy.

MEILLE TÄRKEÄÄ

Tarjoamme asiakkaille laadukkaista raaka-aineista käsityönä valmistettuja Street Food -annoksia sekä useampien ruokalajien menukokonaisuuksia. Kunnioitamme raaka-aineita ja alusta loppuun itsetehtyä ruokaa. Otamme jokaisen asiakkaan huomioon räätälöimällä juuri sopivan kokonaisuuden.
Pyrimme Take away -pakkausmateriaalin suhteen käyttämään luontoystävällistä kierrätysmateriaalia sekä biohajoavia tuotteita.